rastaD napisał(a):"powinnien" ale nie chodzi
no i co?? może sie trafiła jakaś wadliwa partia??
jak mi nie chodził 6800gt bo sie spalił przysłali mi po 2tyg nową bezproblemowo i jakoś sie nie zraziłem

rastaD napisał(a):"powinnien" ale nie chodzi
rastaD napisał(a):a do radeonów to włąsnie na sappirach sie położyliwydają kupe kasy i leży w serwisie.... a wiem z doświadczenia tak samo jak chipset Gigabita góruje nad podawanymi Asusami i MSI .... i chciałbym zobaczyc jak na płycie głównej podkręcasz procka do 3 Ghz .... pozdrawiam ...
precel napisał(a):nie rozsmieszaj mnie![]()
msi asus dfi to wyzsza polka a gigabite to najwyzej srednia i to z trudem
rastaD napisał(a):ale chciałem podkreślic ze karty Gigabita dostają więcej nagród jakości konsumenta i innych od Asusa Msi łącznie Smile więc coś w tym jest
rastaD napisał(a):PFF karta graficzną niezła poleciłes
Jaro89 weż sobie zamiast tej Asusa Gigabita mozesz zaoszczędzić przykładowo na obudowie ale lepiej weź.... nie bierz Radeona bo bedzie w serwisach leżała tak u moich kumpli a nagrywarke weź Lg :] zaufaj mi
precel napisał(a):co do firmy Sapphire to produkuje ona praktycznie bezawaryjne karty
rastaD napisał(a):chciałem podkreślic ze karty Gigabita dostają więcej nagród jakości konsumenta
rastaD napisał(a):chciałbym zobaczyc jak na płycie głównej podkręcasz procka do 3 Ghz
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości