kajtekjr napisał(a):Bart3k. napisał(a):Otóz włozyłem ram w inne sloty (wczesniej byly w kolorze niebieskim teraz w czarnym) i jak sie okazało ten test memtest'em
Test robiłes po przełozeniu

Jesli tak to zrob jeszce test w niebieskich, moze ktorys slot jest walniety...

No własnie na poczatku zrobilem w niebieskich... wtedy wywalalo mi bledy i pojawial sie czesto bluescreen.
Teraz jak przelozylem do czarnych to nie ma bledow test przeszedl caly do 100% i bluscreenow juz mi jak narazie nie wywala.
ale powiem wam ze ten problem mam od jakiegos czasu...wczesniej ramy mialem caly czas w niebieskich i bylo wporzadku. Tylko wlansie ostatnio cos sie zepsulo...albo czy to mozliwe ze to przez Viste? chociaz na poczatku jak zaczal mi sie ten problem to mialem XP.
eh poprawka...czyli to cos jednak z ramem poniewaz zostawilem kompa wlaczonego oczywiscie jak zawsze i poszedlem. Gdy wrocilem komputer znowu sie zresetował i pipczał cały czas. wiec musiałem wyłaczyc i wlaczyc go bo wtedy sie wlacza....myslalem ze to przez jakis slot ale jednak raczej nie...jutro sprawdze ramy pojedynczo bo teraz w nocy nie bede sie bawił.
Kurcze to mi sprawia problem bo nigdy nie bawiłem sie w gwarancje itp...wiec to dla mnie nowosc na dodatek ze to bede musial realizować droga pocztową. Bo komputer zamawiałem w sklepie Gral.pl a mieszkam troche dalej. Orientuje sie ktoś moze jak to przebiega ?