kamyz napisał(a):nie masz tego napisane w instrukcji dołączonej do karty graficznej??
STRINGER napisał(a):czym różnią się pamięci GDDR od DDR
STRINGER napisał(a):jeżeli w grze pojawiają się atrefakty to jest to prawdobnie wina O/C pamięci czy raczej rdzenia Question czy może nie ma zasady
STRINGER napisał(a):to jest to prawdobnie wina O/C
STRINGER napisał(a):pamięci czy raczej rdzenia czy może nie ma zasady
STRINGER napisał(a):czy to wina 512 ram
STRINGER napisał(a):słyszałem, że tego typu gry są "ramożerne"
STRINGER napisał(a):Gram sobie w Gothica2 i muszę powiedzieć, że jest jedyną grą, na ktorej nie zauważyłem większej różnicy wydajności w stosunku do mojego starego FX5200
STRINGER napisał(a):eśli tak to znaczy, że 3d mark określa wydajność komputera i karty
fluid napisał(a):nie alezy sugerowac sie cyferkami
skoro wszystko ci dziala dobrze i plynnie to cyferki ie maja znaczenia
STRINGER napisał(a): Gram sobie w Gothica2 i muszę powiedzieć, że jest jedyną grą, na ktorej nie zauważyłem większej różnicy wydajności w stosunku do mojego starego FX5200 Question co może być przyczyną (inne gry śmigają świetnie a tutaj przy max zasięgach moge sobie pozwolić jedynie 800X600 a i to w mieście jak nie zmniejsze odległości rys toczy to wina 512 ram Question słyszałem, że tego typu gry są "ramożerne"
czyli 3d mark 03 jest w sam razZiomek* napisał(a):3d marki obrazuja jakość gier z wyprzedzeniem 1-2 lat
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości