Uwaga na początek: Tematów z Neo było już wiele więc mogłeś poszukać zamista dawać nowy temat..
JaNieWiem napisał(a):1.Czy Ja jako zwykly uzytkownik bym byl wstanie zalozyc to neo
Brzmi jakby
Władza tego forum sprzedawała usługę Neostrada
Możesz zamówić Neostrade ale nie jako user tylko jako wolny człowiek, obywatel Polski.. Jedyne co musisz mieć to linię telefoniczna
TP.S.A. i opłacany miesięczny abonament za telefon w wysokości 50 zł i większy..
Jeśli nie masz telefonu w TEPSIE to zapomnij o Neo (przynajmniej do czasu rozłaczenie telefonu od usług internetowych)..
JaNieWiem napisał(a):2.Kupując neo 512kb ile ma sie limitu
15 Gb na papierku i tyle ile wyciśniesz poza
JaNieWiem napisał(a):3.Kupując neo 512kb zeby zalozyc neo to dostaje sie jakis duzy modem czy kabelki ktore sie gdzies podlancza moglby ktos pokazac jak to wyglada albo opisac bo nie wiem co sei wtedy dpstaje....
Dostajesz modem wielkosci kwardratowej pięści, kabel USB do kompa i kabel do podłączenia do gniazdka telefonicznego..
Długość to tak na oko: USB 2m; telefoniczny 4m (to tak na oko bo nigdy nie mierzyłem i nie potrzebowałem sprawdzać)..
Do tego instrukcje itp (więc se podłaczysz sam).. Dwa filtry na telefon, które musisz podłaczyć do telefonu by nie robiło fochów (jak podłaczyć w instrukcji)..
I to chyba tyle co trzeba mieć... A i płyte ze sterami i badziewnym programem do uruchamiania Neo..
JaNieWiem napisał(a):3.Czy sie oplaca i czy kupują 512kb neo naprawde wykorzystuje się tę moc ze np jak sciągam z rapida mam transfery po 400kb

Chyba o kilobity ci chodzi.. Neo ma prędkość 512
kilobitów na sekunde więc ściąganie z prędkością 400
kilobitów jest możliwe..
Jednakże wartość ściągania liczona jest w
Kilobajtach które dla Neo 512 wynosi kolejno:
64 kB ściągania
16 kB wysyłania
Dzielisz 512 na 8 i masz 64..
Autor postu otrzymał pochwałę