PZDR
Swat napisał(a):ja tez ,tylko ze GF ma DDR 3 chyba ?
Swat napisał(a):i bym musiał wydac 400zł wiecej
JaNieWiem napisał(a):Dakota bardzo mądrze pmyslales tylko zapomniales o jednym bardzo drobnym szczególe PAMIECI DDR 2 !!! a on ma zwykle DDR-ki i co .!? musialby kupowac dodatkowo pamiec ram co przeklada sie na +400zła socket 939 jest najlepszym rozwiazaniem pod gry za niską cene i tyle z mojej strony !!
PZDR
Swat napisał(a):zalerzy od socket
Amistad18 napisał(a):Swat, masz kilka opcji:
ja na Twoim miejscu bym jeszcze troche poczekał, a w niedalekiej przyszłości kupił sobie na prawde dobry komputer, którego modernizacja będzie dużo tańsza a nie znowu wymiana mobo, proca i ramów ...
gulek napisał(a):wejdzie kilka kart z directX10 a ceny pójdą w duł
DeadOrAlive napisał(a):taaa..... z 2700 na 2500.....
Chyba się nie zrozumieliśmyAmistad18 napisał(a):gulek on ma obecnie chyba 1500zł ... ja nie licze że dozbiera w dwa miesiące do 5 000zł, zresztą mi nie chodziło o spadające ceny tylko o poprostu dozbieranie ... obecne "tańsze" zestawy na AM2 dużo już nie stanieją ( w przeciągu kilku miesięcy, za kilka lat to już zapewne tak ... )
btw. zrób coś dla mnie, następnym razem nie pisz posta tylko po to żeby napisać ... uwierz mi że jedna słuszna i dobra opinia jest lepsza od 10 stron głupich postów ... niestety twoje dwa powyższe do takich należą ...
( to sie tyczy do kilku osób w hardware ... aż sie odechciewa ludziom pomagać jak sie niektóre posty czyta ) ...
gulek napisał(a):tępie
Dakota* napisał(a):Polecam artykul:
http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=1908-all
.
gulek napisał(a):2 miesiące temu kupiłem płyte za 700zł a teraz można ją już dostać za 650zł więc ceny spadają, i wcale mało to nie jest. Zresztą cały sprzęt komputeriwy tanieje w bardzo szybkim tępie.
gulek napisał(a):A co do moich postów to nie piszę ich aby nabić licznik tylko po to aby pomóc, doradzić.
Swat napisał(a):pocczekam sobie troszke , zobacze później na ceny ;]
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości