Witam mam obecnie kartę graficzną jak w podpisie. Działa sprawnie. Jedynym problemem z jakim się użeram to że w grze Call of Duty 2 tryb multi karta nie przestawia się z taktowania trybu 2D [ 600/1000 ] na 3D [ 742/2100 ]. We wszystkich grach wymagających tryb się zmienia i wszystko działa. Jak wiadomo cod2 jest grą powiedzmy starą jednak ci co w nią grają wiedzą że liczą się w niej FPSy. Gdy gram i karta jest w trybie 2D powoduje to spadek FPSów a co więcej straszne "warpy". Sądzę że problem leży po stronie karty, sądzę, że karta "uznaje" grę jakby nie wymagała ona mocy bo jedzie na DX7, a niestety jednak ona się "myli"

. Jest to niestety bardzo uciążliwe w graniu.
Chciałbym abyście mi podali jakieś rozwiązania na to żeby po prostu włączał się w danej grze tryb 3D. Czy istnieje jakaś lista gier w panelu Nvidii w której można ustawiać w jakiej grze tryb mocy ma się włączać bądź nie ? Pomocy xD nie wiem dlaczego tak się dzieje

.
Intel core 2 duo E6750 2.6 @3,4GHz | GeForce Palit 8800GT 512MB OC | OCZ Reaper 2x 2GB | ASUS P5K-E | Samsung 320GB | Corsair HX750W.