o nie nie nie, żadnego asusa. Ich wsparcie techniczne to totalne dno. Miałem podobną kartę (EAH6950 2gb), dziękuję i nikomu nie polecam. Sterowniki niekompatybilne z nowościami (m. in. z BF3 online) i prawie w ogólne nie ma aktualizacji sterów, a stery od AMD się gryzą z tą kartą (artefakty w grafice, m. in. w FIFIE 12). Na szczęście sprzedałem tę grafikę w miarę szybko po zakupie. By rozwiązać mój problem zadzwoniłem na serwis, a tam, automat, po 5minutach klikania w numerki by mnie nakierowało na odpowiedniego konsultanta doszedłem do rozwiązania problemu, który brzmi - "odwiedź stronę asus w celu rozwiązania problemu". Serwis ASUS uważa, iz ma prawo grafika nie działać jak powinna w danej grze, bo UWAGA, producenci gier faworyzują innych producentów grafiki. Dno i tragedia. To kupując grafikę mam kierować się producentem gry czy parametrami grafiki? ASUS?

oczywiscie prosiłem tego typa z asusa o numer do odpowiedniej osoby, z którą mógłbym porozmawiać, ale numeru nie dostałem, bo to on ma załatwić sprawę (któej nie załatwił, bo grafika ma prawo nie działać pod daną grą)