ściągnęłam tego Directa, ale tak jak poprzednio instalacja była zadziwiająco szybka. Nawet nie zauważyłam kiedy, a już informacja, że wszystko jest poprawnie zainstalowane...
Poprzez dxdiag: Weszłam na zakładkę ekran i napisane mam, że te opcje są niedostępne, nie mogę oczywiśie zminiać z wyłączone na włączone. Jednak te niedostępne przyciski obecnie są na opcji: Wyłącz, czyli tak jakby były włączone.
Jeszcze jakby były przydatne uwagi:
Nie znaleziono żadnych problemów.
Funkcje modułu Direct3D są nieodstępne. Należy sprawdzić, czy jest to najnowsza wersji sterownika od producenta sprzętu.
i jeśli przydatne to nazwa płyty głównej to ECS K7VTA3 v6
zle zrozumialas
dobrze zrozumiałam wszystkie płyty jakie miałam dołączone do opakowania od płyty głównej zainstalowałam w tym płytę od graf.
[ Dodano: Dzisiaj o 18:09 ] Znalazłam sterowniki do karty graficznej catalyst 6.5.
Kiedy je instalowałam okazało się że instalator ATI nie odnalazł środowiska net.framework poprosił o ściągnięcie i miałł wtedy dalej instalować. Przy instalowaniu środowiska miałam następujący komunikat:
An error occurred while Windows Instaler was initializing. Setup will now close.
Oczywiście instalacja sterowników nie powiodła się i dała komunikat o błędzie 1722. Teraz to już naprawdę nie bardzo wiem co zrobić.
[ Dodano: Dzisiaj o 18:12 ] Znalazłam sterowniki do karty graficznej catalyst 6.5.
Kiedy je instalowałam okazało się że instalator ATI nie odnalazł środowiska net.framework poprosił o ściągnięcie i miałł wtedy dalej instalować. Przy instalowaniu środowiska miałam następujący komunikat:
An error occurred while Windows Instaler was initializing. Setup will now close.
Oczywiście instalacja sterowników nie powiodła się i dała komunikat o błędzie 1722. Teraz to już naprawdę nie bardzo wiem co zrobić.