Otoz problem polega na tym, ze na mojej karcie graficznej (x800 GTO) wyzej wymieniona gra po jakims polgodzinnym dzialaniu restartuje kompa ... dlaczego napisalem w hardware ? bo biorac na warsztat takiego Carbona np. nie mam problemow ze zwiechami nawet po 3-4 godzinach grania, natomiast tu karta dostaje niesamowitej temperatury przy nominalnych ustawieniach grafy zaproponowanych przez gre (zmieniam jedynie rozdzialke) . Dodam ze obudowe mam otwarta a na samej grafie jest zalozone WC (nie jest krecona) . Ze strony samych sterownikow probowalem juz wszystkiego (i Omeg i Catalystow) ... najdluzej pogralem (bo az 40 minut

Aby uzupelnic wypowiedz dodam ze na samym poczatku zakladajac blok wodny mialem na rdzen naniesiony klej termoprzewodzacy a nie paste ... no i fakt ostatnio odklejalem to cudo ... czyzby w tym tkwil problem ? ale jesli tak to dlaczego taki "Prey" , "Carbon" i pare innych dosc wymagajacych gier nie robi mi takich numerow ... dlatego prosze o wasze opinie i porady ... czy mam czyscic rdzen z kleju i klasc na nowo porzadna paste, czy to moze wina samego "pollegalnego" akurat tego releasu tej gry ... bo juz sam nie wiem ...
Pozdrawiam
P.S. dodam , ze wczesniej z podstawowa wersja gry nie mialem problemow, teraz tez mam ...