Neko napisał(a):[ Dodano: Dzisiaj o 15:02 ]
nie wiem jak zainstalować ten pierwszy od płyty głównej sterownik ??
okocza napisał(a):http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/misc/audio/c-media/cm288b_98se.zip
prosze, oto stery do Twojej płyty głównej, zainstaluj je
Neko napisał(a):kutwa to jest głupie z deka te 2 są od dźwięku to który od karty głównej ??
Neko napisał(a):aha oko a macie jakiś od płyty głównej??
Neko napisał(a):emo magik wes podaj mi 2 linki do karty dz. i do karty g. i oko??
Neko napisał(a):aha oko bo ja mam sterowniki do mojego kompa na płytce tylko ja zawsze instaluje po formacie sterowniki do płyty graficzne i płyty dźwiękowej j i tyle może trzeba coś jeszcze z innych płyt zainstalować bo mam kilka innych
Neko napisał(a):Albo może po prostu jakaś część z komputera wewnątrz jest uszkodzona ??
Neko napisał(a):->Motherboard od Dźwięku
Neko napisał(a):->ASUS DVD
Neko napisał(a):nie wiem co jest jest to samo ciągle blue screen i te wykrzykniki
Neko napisał(a):ale które stery te ostatnie co mi dałeś czy te wcześniejsze??
Neko napisał(a):Mam do ciebie prozbe e byś mógł mi znałeś jakiś sterownik do mojej karty dźwiękowej jak coś podam ci jej całe parametry
Neko napisał(a):Zrobiłem tak jak kazałeś zainstalowaniem później dodałem stery kreatorem dodawania nowego sprząta i został mi 1 wykrzyknik i nie wiem co z nim zrobić prze kreatora nie mogę i nie wiem co zrobić bo jus tylko ten 1 wykrzyknik został ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości