Chce ten film sobie skopiować na dysk kompa albo zrobić jego kopię za pomocą NERO.
W tym celu wchodzę na mój komputer i otwieram płyte z filmem - zawartość płyty jest nastepująca jak pokazuje obrazek pierwszy od góry.
http://img174.exs.cx/img174/235/nowy67su.jpg
Zaznaczam całą zawartość płyty CD i chcę ją skopiować na dysk - w tym momencie pojawia mi się komunikat odnosnie folderu CDI( to ten pierwszy od lewej). Wyskakuje mi komunikat następujacy to drugi obrazek.Zawartość tego folderu przedstawia trzeci obrazek. Tego folderu CDI i jego zawartości nie mogę skopiować. Ta sama historia jest z folderem MPEGAV. Zawartość tego folderu to pliki AVSEQ01 PLIK DAT 297 kb i ich też nie mogę skopiować. Kopiuje mi sie tylko 2 pliki DAT z 9 które ma płyta CD. Kopiowanie zatrzymuje mi się na 3 pliku DAT.O tym mówią obrazki 4 i 5.
Próbowałem za pomocą Nero skopiować płyte ale pojawia mi się komunikat w nero - płytka jest pusta lub niewłaściwa. Prosze włożyć oruginalny dysk CD-R/RW.Musze dać anuluj a nero wybija mi komunikat w programnie przerwano odczyt dysku i to juz koniec płyta się nie chce skopiować.
Drugie pytanie - Jak taki film jeżeli udało by się skopiowac to jak go przerobić na format avi.
Pomóżcie_TOMASZ