precel_dozy napisał(a):ac ze sie nieznasz na monitorach lcd
Na monitorach sie znam ale nigdy nie słyszałem o takiej firmie

precel_dozy napisał(a):ac ze sie nieznasz na monitorach lcd
Ziomek15 napisał(a):Na monitorach sie znam ale nigdy nie słyszałem o takiej firmie
Shady napisał(a):Dodam, że mi kiepsko się gra w gry na monitorach LCD, lepiej na CRT.
Shady napisał(a):Dodam, że mi kiepsko się gra w gry na monitorach LCD, lepiej na CRT.
Arobar napisał(a):Jaka jest jakoś obrazu na LCD 19' w rozdzielczości 800x600? Ponoć monitory LCD pracują dobrze tylko w jednej rozdzielczosci
Arobar napisał(a):Jaka jest jakoś obrazu na LCD 19' w rozdzielczości 800x600?
precel_dozy napisał(a):powiem tak ja masz 19 cali to nie dajesz rozdzilaki 800x600
jak masz lcd 19 to zalecana rozdzielczość obrazu wynosi 1280 x 1024
DeadOrAlive napisał(a):Standardowa rozdzielczość dla LCD 19" to 1280x1024
Arobar napisał(a):jak by to było po zmniejszeniu rozdzielczości.
Ziomek15 napisał(a):Kiepsko to wygląda po zmniejszeniu Po prostu wszystko za duze
Ziomek15 napisał(a):precel_dozy napisał(a):zaden inny producent nawet nie dorasta do piet EIZO
no nie wiem, niezbyt znana firmaja bym radził kupić coś pewniejszego jak sony, samsung, philips, belinea itd
pozdro
_misza napisał(a):Sam mam zamiar kupić EIZO jak mnie kasa puści
Arobar napisał(a):Wiem, że najlepiej jest 1280x1024 ale jak karta graficzna nie da rady? To wtedy problem, więc się zastanawiam jak by to było po zmniejszeniu rozdzielczości.
j23 napisał(a):17stka ci wystarczy chyba ze jestes grafikiem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości