BuncoleX- weź wykreśl ze swojego wieku ta 18, bo czytając twoje wypowiedzi nie wiem czy się smiać czy plakać, nie sluchales raczej co pani mowila na j.polskim- konkretnie, zawsze podaje się dowód na potwierdzenie swojej wypowiedzi

Czym sie charakteryzuje tą zla jakość belinei?? Jezeli to jakiś 10 letni crt, używany w szkole, nieszanowany przez nikogo, uczniowe mieszają w jego osd jak im się chce, co chwile wylaczają, wlaczają ponownie... to wiadomo, że moniak podupada, bo się zużywa, zreszta jak wszystko... Po za tym jest to staaara firma robiąca bardzo dobrej jakosci moniaki i nie mozna napisać, że belinea to du*pa, bo mam samsunga i on jest cudem technologi, obie firmy są bardzo dobre, z czego belinea ma większy staz na rynku.
BuncoleX napisał(a):No i nie wiem czy zauwazyles ale wiekrzosc z nas poleca Samsunga... Belinea to poprostu wielka tandeta i tyle... Wink tak powie ci prawie kazdy.
Jeszcze nikt mi tego nie powiedzial
BuncoleX napisał(a):sprzedaja je we wszystkich marketach a to zle swiadczy..
Ja nigdy Belinei w markecie nie widzalem

Jezli już to albo samsunga, albo lg.
BuncoleX napisał(a):ze wszyscy nazekaja bo jest poprostu do bani, kiepska jakosc, niski kat widzenia, martwe pixele,
Wszyscy znaczy kto?? Ja juz mam ich monitor od grudnia i nie mam ani jednego bad pixela, jakosc bardzo dobra, zero smurzenia, kolory żywe, duze kąty widzenia...
Jeden nasówa się wniosek: nie wiesz- trzymasz jadake na kłódkę i nie wprowadzasz kogoś w blad
darth-vader napisał(a):Belinea 101927
Bardzo dobry wybór, bierz bez zastanowienia