GeForce 8800 GTS 320mb
2x1GB DDR2 OCZ ( CL3 <-- koles tak mu doradzil ze sklepu bo mogl wziac CL4 .Sam nie wiem oco z tym chodzi. )
Zasilacz MODECOM 500W
Dysk twardy Seagate 400GB
No i plyte glowna polecal ktoras z TYCH (Patrzcie ta ok. 800zl) nie wiem ktora dokladnie !
Oto moje pytania: Czy plyta ktora koles polecal jest dobra czy sa lepsze do 800zl ?
Drugie pytanie to, czy zasilacz jest wystarczajacy do takiego sprzetu?
z gory thx za szybka odpowiedz! mam czas do dzis wieczorkiem...

http://tnij.org/28z już parę kompów z nią złożyłem i przy okazji bawiłem się (testowałem) ją jest świetna może na pierwszy rzut oka nie przekonuje ale na prawdę jest świetna (szczególnie do podkręcania)
 http://tnij.org/28z już parę kompów z nią złożyłem i przy okazji bawiłem się (testowałem) ją jest świetna może na pierwszy rzut oka nie przekonuje ale na prawdę jest świetna (szczególnie do podkręcania) 

Co do zasilacza to używają starego, nie markowego i z niewystarczającą ilością Wattów w najlepszym wypadku będą dokuczały restarty komputera lub zestaw nie ruszy, a w najgorszym spali się zasilacz i pociągnie za sobą resztę podzespołów, a więc kasa w błoto... Nie warto oszczędzać na zasilaczu, Chieftec 500W będzie bardzo dobrym wyborem dla tego zestawu, jeśli będzie ostre O/C to warto pomyśleć nad nieco tylko droższym 560W. Pozdro
 Co do zasilacza to używają starego, nie markowego i z niewystarczającą ilością Wattów w najlepszym wypadku będą dokuczały restarty komputera lub zestaw nie ruszy, a w najgorszym spali się zasilacz i pociągnie za sobą resztę podzespołów, a więc kasa w błoto... Nie warto oszczędzać na zasilaczu, Chieftec 500W będzie bardzo dobrym wyborem dla tego zestawu, jeśli będzie ostre O/C to warto pomyśleć nad nieco tylko droższym 560W. Pozdro

Jeśli jest to modecom z serii MC to spokojnie wytrzyma i nie ma potrzeby jego zmieniać
 Jeśli jest to modecom z serii MC to spokojnie wytrzyma i nie ma potrzeby jego zmieniać  Co do plyty głównej - po co tyle wydawać? Jest dużo świetnych tańszych płyt np. podana przez Mike013.
 Co do plyty głównej - po co tyle wydawać? Jest dużo świetnych tańszych płyt np. podana przez Mike013.
 - wybór prosty : WD lub Seagate . żaden tam Samsung
 - wybór prosty : WD lub Seagate . żaden tam Samsung 

Choć praktycznie przez ostatnie 2 lata była rzadko używany (ale przez 5 lat baaardzo intensywnie)
 Choć praktycznie przez ostatnie 2 lata była rzadko używany (ale przez 5 lat baaardzo intensywnie)