PS Nie chce produktów z allegro.

Prosze bardzo:
EPSON
Bardzo dobra drukarka no i szybka Very Happy Jeśli chodzi o jakość to jest bardzo dobra, szczególnie jeśli chodzi o photo przy maksymalnej rozdzielczości zdjęcia bez marginesów wyglądają świetnie. Interfejs USB
pozdro
Drukuj dokumenty z prędkością do 30 str./min w czerni i 24 str./min w kolorze. Twórz zdjęcia w formacie 10 x 15 cm w zaledwie 27 sekund. Uzyskuj doskonałe rezultaty bez względu na to, co drukujesz: zdjęcia, listy, karty okolicznościowe, wiadomości elektroniczne oraz inne materiały na różnych typach i formatach papieru.
DeadOrAlive napisał(a): jesli chodzi o cenę to napewno znajdziesz ją gdzieś taniej.
ezli chodzi o drukarki to jestem wierny tylko HP(tak samo jak w pilce jestem wierny barcelonie Mr. Green ) wiec polecam
HP DeskJet 5940
cena ok 350 zl wiec troche drozej
Może się kiedyś zgadamy i pogadamy o Barcy.VISCA EL BARCA!!!VISCA EL R10!!!tak samo jak w pilce jestem wierny barcelonie
Może się kiedyś zgadamy i pogadamy o Barcy.VISCA EL BARCA!!!VISCA EL R10!!!
konradinho napisał(a):le czy to mi się opłaci czy lepiej kupic tego Epsona który jest wyżej.
HP DeskJet 5940.te 50zł warto dodac
Może się kiedyś zgadamy i pogadamy o Barcy.VISCA EL BARCA!!!VISCA EL R10!!!
Nic dodac nic ując
razor_71 napisał(a):Polecam Canona to bardzo dobry wydruk kolorów
razor_71 napisał(a):tusze są tak tanie , że szok
CANON PIXMA IP6210D lub CANON PIXMA IP4200 , w każdym razie sam jade na Canonie (i350) i sądze . że to najlepsza drukarka w klasie jakość wydruku/cena Smile tusze są tak tanie , że szok (oczywiście zamienniki, choć na allegro czasem mają oryginalne w śmiesznej cenie Smile ) Polecam Canona to bardzo dobry wydruk kolorów , ładnie wychodzą zdjęcia na papierze foto Smile
konradinho napisał(a):Teraz już nie wiem czy lepszy Cannon czy HPek
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości