-silnej osobowości
-silnego charakteru
-silnego temperamentu
Nie chcę informować użytkownika, że ma akurat silny temperament, bo są ku temu powodu (silne temperamenty przeważnie deklarują się jako silne charaktery). Chciałbym teraz zrobić "portal skojarzeniowy", bo według mnie podział jest dość trafny. Nie mam żadnego doświadczenia w tworzeniu stron internetowych, ale myślę, że jakoś bym sobie z tym poradził... jeśli podpowiecie cokolwiek.
ZASTOSOWANIE:
Portale społecznościowe wychodzą trochę z mody, podobnie jak ich klony, natomiast ja mam zamysł na stronę, na której w zależności od typu, jaki się prezentuje jest się kierowanym tylko do znajomych odpowiedniego typu. Zamysł wygląda podobnie do nk, czy facebook'a, ale strona koncentruje się jedynie na podaniu podstawowych informacji, gg, zdjęcia, opisu... itp.
Po prostu na samym początku nie wypełnia się testu (dla niektórych to stresujące) ale deklaruje się przynależność do odpowiedniego typu. Trochę to bardziej przyjazne.
Czekam na wszelkie sugestie.
Pzdr..
aspagnito
p.s. Na co powinienem zwrócić szczególną uwagę przy projektowaniu i czego potrzebuję?
p.s.2:
Powiedzmy, że na samym początku użytkownik by się logował i zakładał wizytówkę. Możliwe byłoby umieszczanie filmów youtube i zdjęć. Dawałby opis zgodny z tym, co preferuje. Na samym początku określałby się jako jeden z typów ("zielony", "czerwony", "niebieski"), a następnie miałby wyszukiwanie w zależności np. od ilości kilometrów od miejsca, w którym mieszka. Szukano by tylko wśród typów jemu odpowiadających (temu użytkownikowi). Strona nie zajmowałaby się komunikacją między użytkownikami, ale tylko podawane byłyby namiary.
Dzięki skojarzeniom według typu prawie zawsze trafne - zależne tlko od tego, czy zadeklarowano się bez złośliwości), można byłoby się zrealizować w przyjaźni, w sferze zawodowej, towarzyskiej, czy uczuciowej.