Dzięki za próbę pomocy ale problem trwa nadal.Tzn od początku ściągnąłem do osobnego katalogu Ten programik (Torrent) potem spolszczenie ,które jest dostępne na stronie.I co dzieje się dalej..więc
klikając na ikonkę tego programu -(Torrent) po pierwsze pojawia się dziwny komunikat na moim monitorze, dziwny przynajmniej dla mnie bo w języku angielskim a ten znam w stopniu minimalnym i pierwszy raz mam do czynienia z takim komunikatem cytuję ( u Torrent is currently setup as the default applicantion for torrent filles. Do you want to make u Torrent the default.
-Prees Yes to set u Torrent az the default application
-Press NO to never be asked abaout this again
wcisnąłem Yes i program się otworzył .ale kiedy próbowałem wejść w tę ścieżkę podaną w celu wybrania języka polskiego tam znalazłem tylko angielski język. (Options, General, Lanquage)JAk mam wybrać język polski skoro tam nie ma takiej opcji. Proszę o pomoc.Dodam ,że w moim komputerze kolega zainstalował mi program ArcaVir2006 r i jakąs tam zapore ,,,więc moze ten fakt też wpływa na to ,że pojawiają się takie komunikaty.Pojawia sie też komunikat przy otwieraniu programu (Nieznany wydawca" czy chcesz uruchomic) i ikona tego mojego programu antywirusowego.Ale sie rozpisałem..

moze to smieszne pytania ale proszę o pomoc.Nadal pytanie aktualne jak przenieść spolszczenie na angielską wersje oraz czy można cos zrobić żeby nie pojawiały sie te komunikaty i co one właściwie znaczą.Czekam nadal na życzliwą pomoc.