przez Libros 22 Maj 2012, 12:59
Ok. ja to rozumiem czy działa czy nie ja jednak tak z czystej przezorności prosiłbym o jakieś wskazówki bo nigdy nic nie wiadomo, różne rzeczy się robi na komputerze choćby np. na forach intern. czegoś się szuka i tam padają pytania o aktualizacje różnych sterów w kompie - wiadomo chciałoby się wiedzieć. Co do konkretów to np. ostatnio podłączyłem nowy monitor Plug and Play 22"i do niego jest dołączona płyta CD ze sterownikiem. Rozdzielczość to 1920x1080 (16:9) fizyczna, a ja nie mam pewności czy na tej płycie (tak właśnie) rzeczywiście jest ta rozdz. po prostu nie wiem czy to zainstalować i później aktualizować. Zależy mi na tym żeby ta rozdz. naprawdę była taka jak rozdz. fizyczna monitora - czy to w istocie tak będzie ? Generalne pytanie jednak dotyczy najlepszych sposobów aktualizacji sterów w ogóle bo mam taki program do identyfikacji sprzętowej który wykrył, że istnieją u mnie takie stery niezgodne z technologią Plug and Play no więc jak zrobić żeby wszystkie stery były kompatybilne w komputerze ?