Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 jak instalowac???? • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Maxthon Cloud Browser • Mixmax Free • Intel Extreme Tuning Utility • WebCatalog • Grammarly for Chrome • pdfFactory Pro • Far Manager • Kaspersky Rescue Disk • Vim
Zainstalowałem Mandrive"a i mam problem z instalacją opery.Gdy chce ją zainstalować prosi mnie o włożenie płyty instalacyjnej.Niebyło by problemu gdzybym niemamiał 2 cd romór z czego jeden niedziała( znaczy nieczyta płyt).I chce ebym włozył cd do tego napendu.jak to zmienić???
ale chodzi mi o to żeby jakoś usunąć ten zepsuty dysk, odłączenie nic niedaje.
jak odłączenie nic nie daje ... sprawdz czy w biosie masz napewno wykrywanie napędów na Auto, a następnie odłączasz ten niedziałający napęd i ten działający zworką zmieniasz na AUTO ...
rozumiem ze podczas instalacji masz miec pomontowana plyte w konkretnym katalogu (powiedzmy /cdrom1 czy np /mnt/cdrom1) a w nim defaultowo powinna montowac sie plyta z tego nie dzialajacego napedu.
dobrze rozumiem problem czy sie myle?
i co chcesz usunac? jakis katalog czy cos?
Ostatnio edytowany przez seg fault, 25 Sie 2006, 19:02, edytowano w sumie 1 raz
A Linux machine! Because a 486 is a terrible thing to waste! -- Joe Sloan
odłączyłem tamten napęd i zmieniłem zworke, wszystko jest ok. Tylko teraz niewiem gdzie to się zainstalowało PGdzie się wszystko instaluje???gdzie tego szukać???