Mam problem z internetem bezprzewodowym i nie moge sie polaczyc. W zwiazku z tym jestem na innym komputerze, nie moge zalaczyc zdjec, wiec postaram sie wszystko opisac...
Wchodze w polaczenia sieciowe i mam polaczenie sieci bezprzewodowej. Wchodze i wyswietla sie, ze nie ma sieci bezprzewodowych w zasiegu (a sa, bo mam drugiego kompa z ktorego sie lacze i jest kilka sieci do wyboru, w tym moja) i mam sie upewnic, ze przelacznik sieci bezprzewodowej jest wlaczony. Upewniam sie, wiec...
Obok zegarka w prawym dolnym rogu mam ikonke sieci bezprzewodowej, ktora jest wylaczona. Chce wiec ja wlaczyc i pojawia sie napis, ze moja karta jest wylaczona, wiec nie moge wlaczyc sieci. Mam zainstalowana karte intel pro wireless network connection, wiec wchodze w panel sterowania, system i menedzer urzadzen - oczywiscie karta jest wlaczona.
No i nie wiem co mam robic... Kiedys juz mialam ten problem, walczylam z nim ale w koncu go sobie darowalam. Po czasie tak o po prostu zaczelo wszystko dzialac, po jakims czasie znowu przestalo...
Ktos mi cos doradzi?