chciałbym usłyszeć neutralną wypowiedz, które opłaca się kupić do domowego zacisza (gg i www) które pasują bardziej pod biuro (serwery itp) a które są do ostrego napinania (gry)
Budosz napisał(a):AMD z uwagi na tanie 4 rdzeniowe procesory, Intel jeżeli komuś zależy na wydajności (procesory 4 rdzeniowe dużo droższe).
Mike013 napisał(a):Budosz napisał(a):AMD z uwagi na tanie 4 rdzeniowe procesory, Intel jeżeli komuś zależy na wydajności (procesory 4 rdzeniowe dużo droższe).
Bzdura pisana przez gigantyczne B
Budosz napisał(a):A przypadkiem procesory i7 nie są najszybsze na rynku?
Intel jeżeli komuś zależy na wydajności
Budosz napisał(a):Intel jeżeli komuś zależy na wydajności
Beza_666 napisał(a):za phenom x4 955 zaplacisz 200 euro a za i7 400-500 a szybszy bedzie o 5% wiec moim zdaniem po co przeplacac jak i tak duzej roznicy nie odczujesz,
Tolek_89 napisał(a):mam AMD od zawsze i nigdy nie narzekałem
Budosz napisał(a):do zastosowań gdzie potrzebne są 4 rdzenie servery itd.
czybit16 napisał(a):Wojna jest i to zacięta
Mike013 napisał(a):z której cało wyjdzie tylko jedna ze stron (zostanie na rynku).
Mike013 napisał(a):Budosz napisał(a):do zastosowań gdzie potrzebne są 4 rdzenie servery itd.
Nie wiem, czy wiesz, ale np. Nehalem (niezaprzeczalnie serwerowy cpu) jest oparty pomyśle AMD - dodam, że na pomyśle, który już jest dość dawno został wcielony w życie
Budosz napisał(a):Chodzi o zintegrowany kontroler pamięci?
czybit16 napisał(a):a pamiętasz jak ATI wyparło jakąś tam firmę w grafikach
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości