Mam problem z jednym plikiem - za cholerę nie mogę go odpalić w trybie normalnym - próbowałem jako administrator, w trybie zgodności, wyłączyłem FW pozaznaczałem wszystkie opcje zezwalające na otwarcie pliku i.. nic! Po prostu po otwarciu pliku nic się nie dzieje, poza zmiana rozdzielczości ekranu (po zamknięciu procesu powraca normalna).
Zrobiłem też film, żeby zobrazować problem (wysłałem go do administracji tego serwisu [jest to instalka pewnego portalu z grami]) -> http://www.youtube.com/watch?v=4YE5J27yjlY Sorry za stronę www tego serwisu - już nie chciało mi się robić nowego filmiku.
Jednak jedyną odpowiedź jaką uzyskałem to taka, że... uTorrent to blokuje - więc n/c
Głowiłem się co zrobić, aż w końcu przyszła mi na myśl opcja odpalenia w trybie awaryjnym. I udało się, wszystko działa - instalacja przebiegła bez zarzutu, gry chodzą, nie ma się do czego przyczepić. Po powrocie do systemu w trybie normalnym - problem powraca, nic się nie da odpalić z folderu tej gry - np. plik uninstall i skrót do tej aplikacja reaguje tak samo jak instalka w owym trybie.
Zrobiłem też skan kompa przez MbAM - wynik: wszystko na 0.
Chodzi o ten PLIK
Mam Windows 7 Home Premium, Bulid 7600. Aplikacja ta na 100% działa z Win7. Najnowsze sterowniki zainstalowane.
Już wyczerpały mi się pomysły, co może to blokować, więc proszę Was o pomoc.