opiszę teraz co robie:
zmieniam bootowanie na cd/dvd
wkładam płytke recovery, ona się załacza, wyskakuje napis : windows wczytuje pliki (coś w tym stylu)
następnie pojawia się okienko w którym można wybrać czy sformatować cały dysk czy całą partycję, ja wybrałem cały dysk i następnie żeby stworzyć dwie partycje (na jednej z nich ma być zainstalowana winda)
naciskam next
teraz cały proces jest w toku (pasek z ilościa procentową wykonanego recovery)
gdy dochodzi do 100% wyskakuje napis żeby włożyć płytę "driver cd" (moim zdaniem chodzi o stery), więc wkładam drugą płytę która była z kompem, i na której piszę iż znajdują się na niej stery do laptopów asusa z serii F3.
po włożeniu wyskakuje okienko w którym przelatuje dużo wpisów, prawdopodobnie instalowane są stery (wyłapałem kilka napisów "driver")
po zakończeniu procesu komputer się restartuje i po właczenie wyskakuje napis asus, ładuje sie vista i pisze : trwa przygotowanie visty do pierwszego uruchomienia). no to czekam, po chwili wyświetla się czarny ekran na którym widać tylko kursor.
nie wiem co mam dalej robić. czekałem i nic się nie działo. zrestartowałem komp, jednak nie włacza się.