tylko tak krok po kroku, dokladnie co mam robic po kolei, bo ja slaby jestem w tych tematach

prosze o pomoc

Mody369 napisał(a):sterowniki do karty graficznej w viście
W pierwszej kolejności należy ściagnąć program Driver Cleaner - tutaj.
Program potrafi usuwać następujące sterowniki:
- 3DFX
- ATI
- NVIDIA
- S3 SAVAGE
- CREATIVE
- INTEL EXTREME
- nFORCE
- REALTEK AC'97
- TURTLE BEACH
- Kx (alternatywne CREATIVE)
Program oczywiście należy zainstalować, instalator pyta jedynie o miejsce instalacji (zalecam domyślną ścieżke) oraz o opcjonalne "nVidia Fix" (dla posiadaczy kart tego producenta)
a) odinstaluj wszystkie sterowniki oraz programy powiązane z urządzeniem które chcemy odinstalować - poprzez "Dodaj usuń programy" w Panelu Sterowania (np. oprogramowanie dołączone do urządzenia)
b) uruchom ponownie komputer
c) po restarcie uruchom system w trybie awaryjnym (klawisz F8 zanim się zacznie ładować)
d) uruchom Driver Cleanera
1 - Pole wyboru rodzaju sterownika.
Cytat:
Jeśli chcemy usunąć np. sterowniki karty graficznej ATI wybieramy pozycje "ATI", "ATI HydraVision", "ATI MMC",... itd.
2 - Pole w którym pokazywane są pliki usunięte.
3 - Pole to pokazuje które pliki nie zostały usunięte i/lub nie odnalezione przez program.
Close - Zamyka program.
Clean - Rozpoczyna proces usuwania wybranych (w polu nr.1) sterowników, program zapyta jedynie o potwierdzenie.
Po pomyślnym usunięciu należy uruchomić ponownie komputer, tym razem w normalnym trybie i zainstalować wybrane sterowniki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości