jeden gość poradził mi abym zainstalował do tego Net Framerwork. ale to mi sie niechce zainstalować bo wychodiz ze mam juz takie cos zainstalowane. dodam jeszcze ze na innym kopie przy probie instalacji tego programu wychodzi to samo o instalacji administracyjnej. dokładnie ten program to Microsoft AutoRoute 2005 i on mi dobrze chodził za pierwszym razem pozniej mialem formata i juz niedlao sie go zainstalować. a niedawno sciągłem sobie AutoRoute 2006 i wychodzi to samo!! niewiem juz co mam robić. bardzo potrzebny jest mi ten program wiec bede bardzo wdzieczny jesli mi ktos pomoze!!!
[ Dodano: Dzisiaj o 13:18 ]no i jak wie ktoś może o co tu wogóle chodzi wyskakuje mi taki tekst: You Cannot intsall Microsoft AutoRoute over a network you first perform an administrative installation. For more information about administrative installation of Microsoft AutoRoute see the Deploy Microsoft AutoRoute over a network Help topic, or read the readme file on the Disc.
Właśnie taki komunikat mi wyskakuje przy próbie instalacji tego programu!! moze ktoś sie juz z tym samym spotkał??? albo wie co zrobic aby zainstalowalo sie do konca??? byłbym bardzo wdzieczny za pomoc moje gg to
788860 lub e-mail
kooonradziu@poczta.fm lub piszcie porady poprostu na forum!! Z góry wielkie dzieki!!!