ksiaze mowi ze ją zna i tak dalej. pojawiła sie ona jakos w którejśc z cześci? np. piaski czasu? czy moze mi ktoś zdradzić czy Keira( nie pamietam jak ma na imie) ta która wezyr zabił na poczatku gry odzyska życie pod koniec gry?
  ksiaze mowi ze ją zna i tak dalej. pojawiła sie ona jakos w którejśc z cześci? np. piaski czasu? czy moze mi ktoś zdradzić czy Keira( nie pamietam jak ma na imie) ta która wezyr zabił na poczatku gry odzyska życie pod koniec gry? ksiaze mowi ze ją zna i tak dalej. pojawiła sie ona jakos w którejśc z cześci? np. piaski czasu? czy moze mi ktoś zdradzić czy Keira( nie pamietam jak ma na imie) ta która wezyr zabił na poczatku gry odzyska życie pod koniec gry?
  ksiaze mowi ze ją zna i tak dalej. pojawiła sie ona jakos w którejśc z cześci? np. piaski czasu? czy moze mi ktoś zdradzić czy Keira( nie pamietam jak ma na imie) ta która wezyr zabił na poczatku gry odzyska życie pod koniec gry?Libero napisał(a):czy moze mi ktoś zdradzić czy Keira( nie pamietam jak ma na imie) ta która wezyr zabił na poczatku gry odzyska życie pod koniec gry?

keks_ik napisał(a):ta która wezyr zabił na poczatku gry odzyska życie pod koniec gry?

Anihilator

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości