1.
Przem_as_Pat napisał(a):po uruchomieniu uTorrent`a przeglądarka przestaje praktycznie funkcjonować..
2. Pisałem już wcześniej,ale nikt nie mógł, nie chciał odpowiedzieć.. Nieważne.. Nie chce być Butny ale jeśli to co pisze rozbija się o ścianę, to jaki tego W Ogóle SENS?! Mam się za człowieka raczej inteligentnego,a że z braku odpowiedzi częściowo usuwałem wiadomości, ponieważ chciałem odświeżyć temat kiedy spadał na dno odchłani Postów przerobiomych i Nie, to wyszedł trochę galimatjas! Sam jestem temu winien przyznaje,lecz jeśli moje Posty pozostaną bez odpowiedzi..
MUTOPOMPKA napisał(a):Gdy nie padnie żadna konkretna odpowiedź autora -> wywalcie posta bo szkoda zaśmiecać bazy danych forum.
To sam je Wszystkie pousuwam..
Wracając do Tematu.. komp po "Wyprostowaniu" przez Waszych kolegów z działu Bezpieczeństwo, pracował normalnie, przez krótki okres czasu,a po nim, podczas pracy uTorrent Paraliżuje wszelkie ruchy sieciowe. TZN. Uruchomi po Dłuuuugim czasie stronę startową (w moim przypadku Google) i nie uruchomię już żadnej strony więcej.. kiedy Wyłączę prog przez "Wyjście" nic nie daje,bo zauważyłem,że nie wyrzuca z procesów Menadżera zadań Windows`a. Kiedy zrobię to ręcznie przez "Zakończ proces" Wszystko wraca do życia, tzn. przeglądarka zaczyna pracować. Chyba BARDZIEJ konkretnie nie idzie.. przynajmniej Ja nie potrafię.
Z Góry POZDRAWIAM Wszystkich zainteresowanych tematem i też DZIĘKUJĘ BARDZO za wszelkie Odpowiedzi, jaki one by nie były..