Siwyrr napisał(a):czyli ja sobie chyba odpuszcze to gta

ToServeAndProtect napisał(a):zwoli, zależy jakiego ma kompa to wtedy powie się czy starczy

zwoli napisał(a):Siwyrr napisał(a):czyli ja sobie chyba odpuszcze to gta
wystarczy kupić lepsza graf
 w ogole laptop nie jest do gier o czym ty marzysz ;]
 w ogole laptop nie jest do gier o czym ty marzysz ;]

zwoli napisał(a):na laptopie chciales grac w gta pzdrw ogole laptop nie jest do gier o czym ty marzysz ;]
zwoli napisał(a):na laptopie chciales grac w gta pzdrw ogole laptop nie jest do gier o czym ty marzysz ;]

numerant* napisał(a):...Nie słyszałeś o kartach typu GeForce Go 8800 czy Radeonach HD w CrossFire? Takie coś spokojnie pociągnie GTA IV, nie na full detalach, ale pociągnie....
numerant* napisał(a):...
Przepraszam za offtopic / a do pana z GF Go 6100 -> fakt, że z tą kartą niewiele się zdziała, ale jeszcze spróbowałbym najnowszych sterowników z nvidia.com, tyle że przepuszczonych przez jakiś mobility modder - bo normalnie nie da się ich zainstalować na laptopach.
Pzdr.
 Szkoda twoich nerwów ;P
 Szkoda twoich nerwów ;P

Dla mnie bezsensu jest kupować laptopa do gier szczególnie do GTA 4.O wiele lepiej gra się na normalnym PC.
Dla mnie bezsensu jest kupować laptopa do gier szczególnie do GTA 4.O wiele lepiej gra się na normalnym PC.

numerant* napisał(a):zwoli napisał(a):na laptopie chciales grac w gta pzdrw ogole laptop nie jest do gier o czym ty marzysz ;]
Nie ma to jak fachowa odpowiedź. To co, że laptop? Nie słyszałeś o kartach typu GeForce Go 8800 czy Radeonach HD w CrossFire? Takie coś spokojnie pociągnie GTA IV, nie na full detalach, ale pociągnie.
Druga sprawa - popatrz na laptopy np. Alienware. To już jest typowo sprzęt do gier.
Przepraszam za offtopic / a do pana z GF Go 6100 -> fakt, że z tą kartą niewiele się zdziała, ale jeszcze spróbowałbym najnowszych sterowników z nvidia.com, tyle że przepuszczonych przez jakiś mobility modder - bo normalnie nie da się ich zainstalować na laptopach.
Pzdr.
 .
 .

Bo laptopa za 2-3 tyś to raczej nie pograsz sobie kumpel przyniósł na wykład i też grał w GTA 4 heheBudosz napisał(a):Ale chyba San Andreas

Taki laptop pewnie kosztował z 4/5 tys a pc z podobnymi parametrami mógł by być za 1200zł + monitora 15" 400zł

cichy3 napisał(a):a po chwili wyłącza się i pokazuje mi RGSC

cichy3 napisał(a):a po chwili wyłącza się i pokazuje mi RGSC

http://img70.imageshack.us/my.php?image=gtash0.jpg

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości