Piotrek1990 napisał(a):Cześć gra super jestem w 2 mieście ale słuchajcie, idzie coś zrobić aby mi się nie przycinała w nocy? detale są na najniższe... W dzień idzie pięknie ale w nocy sie zacina idzie coś zrobić aby mi się nie przycinała?

Budosz napisał(a):oryginał czy pirat? i jaki sprzęt masz

zrob trika takiego ze sp2 a pokazuje ze masz sp3 kilka tematow wstecz ;]
 zrob trika takiego ze sp2 a pokazuje ze masz sp3 kilka tematow wstecz ;]

DRUID napisał(a):Ten SP3 mi spierdzielił kompa coś, sformatowałem kompa przed chwilą. Po instalacji SP3 net mi niechciał chodzić, wszystko co z internetem związane oraz wszystkie gierki zawieszały nagle system...

Siwyrr napisał(a):a tak wogole to clip capture czy jakos tak zmienia sie w opcjach w zakladce game
Manieq napisał(a):mam problem z odpaleniem gta znaczy odpalic sie odpali widze menu itp ale gdy biore play to wyskakuje mi komunikat ze sterownik ekranu przestal poprawnie działac i trzeba komputer zrestartowac

Ja sobie tak myślę, przecież Crysis mi na max poszedł w rozdziałce 1152x864 bez AA oczywiście i przy większej akcji był czasem spadek framate no ale ludzie przecież tam są napchane chyba wszystkie możliwe efekty graficzne jakie narazie istnieją a tu GTA wygląda jak z przez paru lat gierka... Mój GF 8600GT aż taki słaby na tą grę?? W ustawieniach mam tam 229 czegośtam i zaraz czerwone się robi a nawet przestawić niemogę jakości tekstur chociaż na Medium... Darady wogóle coś zrobić z tą grafiką?? Cienie też pozostawiają dużo do życzenia. Sterowniki to oczywiście 180.84...
  Ja sobie tak myślę, przecież Crysis mi na max poszedł w rozdziałce 1152x864 bez AA oczywiście i przy większej akcji był czasem spadek framate no ale ludzie przecież tam są napchane chyba wszystkie możliwe efekty graficzne jakie narazie istnieją a tu GTA wygląda jak z przez paru lat gierka... Mój GF 8600GT aż taki słaby na tą grę?? W ustawieniach mam tam 229 czegośtam i zaraz czerwone się robi a nawet przestawić niemogę jakości tekstur chociaż na Medium... Darady wogóle coś zrobić z tą grafiką?? Cienie też pozostawiają dużo do życzenia. Sterowniki to oczywiście 180.84...

DRUID napisał(a):Mój GF 8600GT aż taki słaby

Pan W. napisał(a):DRUID napisał(a):Mój GF 8600GT aż taki słaby
Dziwi Cię to?
Pamiętaj, że GTA lubi dużo MHz na procu (min. 2 rdzenie), także podaj CPU, bo ma duże znaczenie

DRUID napisał(a):Dual Core E5200
 Bo ma zapas, a GTA by tym nie pogardziło.
 Bo ma zapas, a GTA by tym nie pogardziło.DRUID napisał(a):Tak w ogóle to oni mają zamiar coś z tym zrobić oprócz tego "wspaniałego" patcha co ostatnio dali...??

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości