Wie ktoś jak zapisać grę? Mam cracka razora...

Buszinio napisał(a):Wie ktoś jak zapisać grę? Mam cracka razora...

moniek123 napisał(a):wyszly juz stery do ati?

zapytales o stery do ati wiec dalem ci linka..jezeli chodzilo o patcha to pisz o patchu a nie sterach
  zapytales o stery do ati wiec dalem ci linka..jezeli chodzilo o patcha to pisz o patchu a nie sterach 

)
 )

no już niedługo ^^ skoro chodzi ci na readonie hd4870 e7200 to faktycznie jesteś szczęśliwcem bo na necie takie bzdury piszą ze trzeba mięc karte 2 GB zeby dobrze chodziło
 no już niedługo ^^ skoro chodzi ci na readonie hd4870 e7200 to faktycznie jesteś szczęśliwcem bo na necie takie bzdury piszą ze trzeba mięc karte 2 GB zeby dobrze chodziło  

znajduje się tam mój serial zrobiony w GTA IV
 znajduje się tam mój serial zrobiony w GTA IV

Albo czy można chociaż przyspieszyć szybkość wczytywania tekstur?
 Albo czy można chociaż przyspieszyć szybkość wczytywania tekstur?2.Czy nowy patch do GTA będzie wydany jeszcze w tym roku?
 ppl
 ppl1.Czy można zrobić coś teksturami ? Bo mi działają tekstury ale się długo wczytująAlbo czy można chociaż przyspieszyć szybkość wczytywania tekstur?

ToServeAndProtect napisał(a):ja tworzyłem profil i nawet pokazało napis offline przy włączonym necie

Lukesh napisał(a):ale gdzies tam w menu gry bylo load, bylo tez save... - poszukaj
 Chodzi mi gdzie na HDD są save'y
 Chodzi mi gdzie na HDD są save'y  ?
 ?

ToServeAndProtect napisał(a):Pierwsze wysunięcie, pojawia się telefon i masz do wyboru: ENTER (lewy przycisk, zatwierdz) i BACKSPACE (prawy przycisk, cofnij). Dwa razy do góry naciśniesz to przejdziesz do ręcznego wybierania numerów i tu np wpisuje się cheaty

Lukesh napisał(a):X:/Documents and Settings/[TWOJA_NAZWA_UZYTKOWNIKA]/AppData/Local/Application Data/Rockstar Games/GTA IV
 U mnie ta ścieżka wygląda inaczej...
 U mnie ta ścieżka wygląda inaczej... W Polskiej brakuje AppData
 W Polskiej brakuje AppData  bo reszta to samo
 bo reszta to samo 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości