? może to być głupie (jeśli to jeszcze raz naprawdę oryginał) użyj witaminki bo czasem pomaga, wiem dziwne. inaczej skontaktuj się z wydawcą. poza tym nie oczekuj że gra ci będzie działać gdyż ma wiele kłopotów. gra ma wiele bugów i sama jest niedorobiona a ma być patch który może coś poprawi
 ? może to być głupie (jeśli to jeszcze raz naprawdę oryginał) użyj witaminki bo czasem pomaga, wiem dziwne. inaczej skontaktuj się z wydawcą. poza tym nie oczekuj że gra ci będzie działać gdyż ma wiele kłopotów. gra ma wiele bugów i sama jest niedorobiona a ma być patch który może coś poprawi

)
)Release name: Grand_Theft_Auto_IV-Razor1911
Size: 13.87 GB
Genre: Action
Platform: PC/Windows

ToServeAndProtect napisał(a):Mały22222, ja mam jednordzeniowy i gra mi działa a 3000 wystarczy do uruchomienia gry i działania na LOW
 Wątpię żeby gra chodziła na takim procku..
 Wątpię żeby gra chodziła na takim procku.. 

a no i teraz się wypowiem tak JEDNAK wole teraz rzucić sie na rozłożone łózko wziasc pada w ręce odpalić TV zaczekać 2 minuty i grac pozdro heh...porażka
 a no i teraz się wypowiem tak JEDNAK wole teraz rzucić sie na rozłożone łózko wziasc pada w ręce odpalić TV zaczekać 2 minuty i grac pozdro heh...porażka 
 takie tylko pamiętam
 takie tylko pamiętam

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości