RufusFCB napisał(a):A tak nawiasem mówiąc to ostatnio kilka tytułów dało du*y!
-NFS-shit
-FM '09 - bugi, bugi...
Więcej tytułów dało d*py niż te które wymieniłeś
 Mogli by zrobić rejestracje na jednej stronie albo wydać grę w kwietniu może by było lepiej.Jeśli mnie pamięć nie myli  gta3,vs,sa miały premierę  na PC rok po wersji konsolowej a jest ta grafika lepsza od konsolowej?? Bo ja tak dużej różnicy nie widzę.
 Mogli by zrobić rejestracje na jednej stronie albo wydać grę w kwietniu może by było lepiej.Jeśli mnie pamięć nie myli  gta3,vs,sa miały premierę  na PC rok po wersji konsolowej a jest ta grafika lepsza od konsolowej?? Bo ja tak dużej różnicy nie widzę.P.S. Mam wielką nadzieje ,że drugą cześć gry Mafia nie zepsują

Chociażby GTA:SA PC miało premierę w ten sam dzień co wersja na xboxa
 Chociażby GTA:SA PC miało premierę w ten sam dzień co wersja na xboxa 

i engine graficzny od gta 3 do sa był ten sam.Oczywiście graficznie były lepsze ale to nie był wielki przeskok jak w przypadku SA i GTA 4 a tutaj dochodzi jeszcze multiplayer ale i tak nie zmienia faktu ,że dali d*py.Zamiast rozkoszować się grą GTA 4 która i tak czy siak  jest świetna mamy same problemy z instalacja ,mp,rejestracją itd. a jak się uporamy to dochodzą bugi graficzne i ogromne wymagania:-/
  i engine graficzny od gta 3 do sa był ten sam.Oczywiście graficznie były lepsze ale to nie był wielki przeskok jak w przypadku SA i GTA 4 a tutaj dochodzi jeszcze multiplayer ale i tak nie zmienia faktu ,że dali d*py.Zamiast rozkoszować się grą GTA 4 która i tak czy siak  jest świetna mamy same problemy z instalacja ,mp,rejestracją itd. a jak się uporamy to dochodzą bugi graficzne i ogromne wymagania:-/
 bo nie bedzie mi działać ?
 bo nie bedzie mi działać ?