Kupilem konsole 1 dzien siedzenia przy padzie i juz mi dobrze szlo , moj skill w strzelankach dziś dzień jest taki sam jak na PC
Nie robiac juz off topa z tego
 hehe...
 hehe...Dobra pobieram niech sie dzieje co chce jakoś to odpalę i sprawdzę ( GTA IV )

hehe...
 hehe... 

To solve the problem with the camera bug, turn down the resulution then restart the computer,and then it works, at least for 6 six friends of mine and me!
próbował ktoś zagrać na tej karcie? Sapphire Radeon 9600 XT 256MB
 a jeżeli w ogóle odpali to będzie ostry low i fpsy poniżej 15
 a jeżeli w ogóle odpali to będzie ostry low i fpsy poniżej 15

nie umiałem się poradzić na najłatwiejszym poziomie
 Na poczatku jak gralem w 4 na xpadle to tez dostawalem baty w pierwszysch misjach, a teraz przeszedlem ostatnia za 1 razem
 Na poczatku jak gralem w 4 na xpadle to tez dostawalem baty w pierwszysch misjach, a teraz przeszedlem ostatnia za 1 razem   .
 . .
 .

? czy po prostu nie daje rady moja grafa
 ? czy po prostu nie daje rady moja grafa 

)
 )

ale gra powinna ci działać jak u mnie
 ale gra powinna ci działać jak u mnie 

Najbardziej mnie interesuje sprawa czy na aktualnych crackach da się zapisywać grę? Jeśli tak to zassam i obadam co tam wymyślili. Że też kurde nie mogli troche 'spuścić' z tej grafy... Wolałbym słabe detale ale za to grywalność i płynność.
  Najbardziej mnie interesuje sprawa czy na aktualnych crackach da się zapisywać grę? Jeśli tak to zassam i obadam co tam wymyślili. Że też kurde nie mogli troche 'spuścić' z tej grafy... Wolałbym słabe detale ale za to grywalność i płynność. 

?
 ?

Pewnie za parę dni będzie patch 2GB<
 Pewnie za parę dni będzie patch 2GB<

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości