Ciekawe w jakim mieście akcja będzie się odbywać.
Vice city to miami i tamte klimaty a Sa to los angeles las vegas i san francisco.

fluid napisał(a):to zagraj w wersje PC to zrozumiesz rozgoryczenie i wkur***nie graczy PC
HIV napisał(a):Ja miałem na myśli NFS Porsche, Hot Pursuit 2
fluid napisał(a):to zagraj w wersje PC to zrozumiesz rozgoryczenie i wkur***nie graczy PC
HIV napisał(a):Widocznie nie lubisz takich gier. Ja grałem w wersje na PS2 i pomimo wielu obcięć względem X360/PS3 to i tak grało mi się wyśmienicie - pozostaje czekać na CoD4 na PC.

Jackson05 napisał(a):Ale zauważyłem że narrator czyli bohater ma taki meksykański bądź ruski akcent.
Ciekawe w jakim mieście akcja będzie się odbywać.

by patriota.
 by patriota. ), NZXT Apollo (taty córeczka
), NZXT Apollo (taty córeczka  ).
).

Patriota napisał(a):Dla mnie ta gra jest taka hmmm.... malo ambitna, szukam czegos wiecej w grach

Patriota napisał(a):Skoro jest statuetka to to bedzie miasto mocno wzorowane na NY.

HIV napisał(a):Hiehie... a co Ty być chciał od gry FPS
HIV napisał(a):No chyba raczej kilka miast będzie, bo co by się miało robić w NY ?

by patriota.
).

Patriota napisał(a):Fluid, ale to do mnie masz pretensje...?

cinek383 napisał(a):gta iv jest jak dla mnie strasznie głupie
 by patriota.
).

co kiedys
 co kiedys  
  all sie zmieni i mam nadzije ze chociaz konwersja na PC bedize dobra i nic nie zrypia ale to juz nie to samo
 all sie zmieni i mam nadzije ze chociaz konwersja na PC bedize dobra i nic nie zrypia ale to juz nie to samo  

CrossFire napisał(a):konwersja na PC bedize dobra i nic nie zrypia ale to juz nie to samo

HIV napisał(a):Ciekaw jestem czy to na serio, czy to żart Prima Aprilisowy
 no ale fakt dzis Prima Aprilisowy
 no ale fakt dzis Prima Aprilisowy  wiec nie wiadomo
 wiec nie wiadomo  
  hmm...fakt coraz mniej gier jest przenoszone z konsol
 hmm...fakt coraz mniej gier jest przenoszone z konsol  albo sa strasznie opoznione
 albo sa strasznie opoznione 

HIV napisał(a):Ciekaw jestem czy to na serio, czy to żart Prima Aprilisowy

R4ng3r napisał(a):A czytaliście to? - http://www.cdaction.pl/?strona=newsy&newsid=3437
 tylko że piszą że będzie inna na PC więc ..
 tylko że piszą że będzie inna na PC więc .. 

Funny_Killer napisał(a):Moim zdaniem GTA IV to będzie mistrzostwo zajefajne i tyle. Gram w gta od momentu jak wyszła pierwsza część i łączy mnie z nią wiele Mr. Green
Już nie mogę się doczekać Cool

Jackson05 napisał(a):Nie będę komentował zbytnio negatywnie IV ponieważ jeszcze w to nie grałem.

"Burmistrz miasta nie poprze gry, w której zabijając stróżów prawa otrzymamy punkty."
 zabija się stróżów prawa
 zabija się stróżów prawa 
JaNieWiem napisał(a):Całkiem podobny
http://gtasiteftp.free.fr/luten/news/gta4/gta4_ru.JPG

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości