Zauważyłem denerwującą rzecz. Gdy otwieram wiele plików, niektóre grupują się razem. Na przykład jak mam otwartych 3 Painty, 4 Wordy i parę innych rzeczy, to te Painty i Wordy grupują się w dwie grupy. Chodzi o coś takiego: http://yfrog.com/cabeztytuuzxaj Dzieje się to po przekroczeniu jakiejś tam ilości otwartych plików/folderów. Rzecz w tym, że gdy już większość z nich zamknę, to one się nie chcą rozdzielić - nadal są pogrupowane. Na screenie widać, że pasek jest rozciągnięty, że jest otwartych tylko 6 plików, a mimo to nadal 3 z nich są pogrupowane. Ogólnie wygląda to tak: Kiedy mam rozciągnięty pasek i otworzę 6 plików, czy nawet 8, to nie są pogrupowane. Ale gdy pasek nie jest rozciągnięty i otworzę 15 plików, niektóre się grupują - to jest normalne. Tylko czemu po rozciągnięciu paska i pozamykaniu większości plików tamte nadal są pogrupowane? Żeby je rozdzielić, muszę je zamknąć i otworzyć jeszcze raz. Bardzo mi to utrudnia robotę, bo często muszę korzystać z wielu plików naraz. Dopiero, gdy zostają już 2 pliki, rozdzielają się. Da się coś zrobić, żebym nie musiał ich od nowa otwierać, tylko żeby same się rozdzieliły?