oblookalem sobie ten temat i musze stwierdzic ze troche dziwne te forum... czytam wyrywkowo...
MaTi:
w przypadku jeff [0 postów] zgadza sie ale ten uzytkownik działał wczesniej na innym forum i wiemy na co go stać dlatego go przyjelismy
aa skad mozesz wiedzieć czy ja albo inni nie sa wybitnymi osobami na innym forum ?? a maja range max FTP
Lukesh:
Co do Jeffa - nic dodac, nic ujac - wiem, ze bedzie okey, bo powiedzmy, ze go znam.
ja osobiscie znam kaczynskiego...
niechce mi sie czytac tych bzdetow dalej... ale stwierdzilem tak ze jak jeff jest modem a ja przy poswieceniu serwera 2 gb zz laczem 1 giga bit i bez limitu transferu jestem tylko w ftp to ja "sram" na taki interes... to niech se bedzie jeff ii reszta spolki ale ja odchodze... niech sobie inni poczytaja ten temat wywalcie mnie wieczorem ii info do matiego... do jutra wieczor (niedziela 29.07.2007 godzina 22:00) serwer juz nie bedzie nalezal do PROGRAMOSY.PL cala zawartosc na serwerze pujdzie ww kosz jak jeszze pomysle to CI moze przedluże czas ale chyba niewiem czy bede miec zamiar