mullins napisał(a):Amistad18 no to jak w końcu??
no teraz to już nie jestem pewien czy pójdzie, ale:
jeśli nie będziesz włączał kompa to na pewno bedzie działała, natomiast jeśli włączysz to są szanse że wszystko sie pójdzie.... będzie szary dym, dużo smrodu itp.... jak będziesz miał dużego pecha to wszystko sie zacznie topić i zajara ci sie podłoga, potem cały pokój, a w końcu straż pożarna nie zdąży i będziesz miał po chacie .... więc dla pewności kupił bym coś gorszego z versią 1,5 bo faktycznie ta versia 3,3 i twoja płyta główna to tykająca bomba zegarowa....
jak już pisałem
Amistad18 napisał(a):WSZYSTKO NA PEWNO BĘDZIE DOBRZE DZIAŁAŁO U CIEBIE NA KOMPIE
o to nie ma znaczenia napięcie karty tylko portu AGP , wszystko będzie działało, to jest AGP 8x i to jest AGP 8x, a do tego dodatkowe zasilanie 12V więc nie masz sie co martwić
mullins napisał(a):Znalazłem na googlach - male sprostowanie:
AGPx1/x2= 3.3V
AGPx4/x8= 1.5V
więc powinno dzialać bo ja mam AGP x8. Niemożliwe żebyś Amistad18 miał 3.3v bo takie napięcie mają starsze karty na AGPx1/x2??? Jaką masz kartę Amistas18???
małe sprostowanie:
AGP <4x to napiecie 3V czy tam 3,3V
AGP 4x to 1,5V
AGP 8x to 0,8 V
teraz to faktycznie sie zastanawiam czy mam versie 3,3 czy może 0,8 ... ale mi namieszałeś .... a co do karty to mam Galaxy 6600 i R9200 i R9550 i RiveTNT 2 i jeszcze jakieś starsze 4mb może już na Agp 1x

i po ptokach ....