Moga byc takze gry o tematyce 2 wojny swiatowej,chodzi mi o gry fpp
Gralem juz w:
vietconga
wszystkie medale
brothers in arms 2 czesci
batllefiled wszystkie czesci
Co mozecie mi polecic zebym sie nie nudzil w swieta??

Nasi południowi sąsiedzi stworzyli perełkę, która powinna usatysfakcjonować zarówno miłośników akcji, jak i taktyki oraz planowania. Akcja toczy się w czasie II wojny światowej na terenach okupowanych przez Rzeszę. Gracz dowodzi czteroma komandosami aliantów w misjach o postępującym stopniu trudności. Bardzo realistyczna grafika, uwzględniająca prawdziwe pojazdy, mundury i lokacje oraz elementy planowania i współdziałania naszych żołnierzy, dodają głębi szybkiej akcji z widokiem z pierwszej lub trzeciej osoby. Dużą atrakcją jest również możliwość korzystania z urządzeń znajdujących się w otaczającym nas świecie, np. można jeździć samochodami a nawet czołgami. Gra stała się przebojem
nawet na wymagającym rynku amerykańskim.
Autorzy zaimplementowali dwanaście rozbudowanych scenariuszy, ukazujących znakomicie wyglądające lokacje o odmiennej topografii, rozmaitym klimacie etc. Nasi żołdacy poruszają się nie tylko o własnych siłach, ponieważ pojawiła się możliwość wsadzenia podopiecznych do jakiegoś bojowego wehikułu (np. transporter opancerzony lub śmigłowiec) i bezpośredniego kierowania tymże. Akcja toczy się na otwartej przestrzeni, a także wewnątrz zabudowań, co naturalnie wymusza stosowanie zróżnicowanej taktyki walki.
Aqui napisał(a):Gralem juz w:
vietconga
wszystkie medale
kjubus napisał(a):erzkance vs Japonce? jedyne, co mi przychodzi (i to z okresu WWII) to Medal of Honor: Pacific Assault
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości