[ Dodano: Dzisiaj o 17:55 ]
a i prosze tez o jakies propozycje głosnikow i ewentulanie jak uznacie za potrzebna propozycje kart dzwiekowych!

Image napisał(a):tyklko własnie nie wiem czy opłaca sie kupowac jakas dzwiekowke, czy ciagnac na zintegrowanej

Image napisał(a):mam do wydania 150zł

Image napisał(a):nie wiem czyto duzo czy mało

Image napisał(a):tylko nie wiem co jest lepsze, obecnie mam 2 kolumny po 120W od wiezy i nie wiem co jest lepsze czy ten obecny sprzet czy jakies głosniki 5.1??
Image napisał(a):a jk juz bym miał zostac przy starym, sprzecie to czy musiałbym kupowac nowa dzwiekowe?

Image napisał(a):czyli duzo lepszego dzwieku bym nieosiagnał nawet dobra karta dzwiekowa??

Image napisał(a):czyli duzo lepszego dzwieku bym nieosiagnał nawet dobra karta dzwiekowa??
Image napisał(a):Bardzo sobie cenie bardzo dobry dżwięk
Image napisał(a):mam do wydania 150zł! nie wiem czyto duzo czy mało!

podobne ma brat razem ze wzmakiem Pioneera brzmią bosko
 podobne ma brat razem ze wzmakiem Pioneera brzmią bosko  

rewela zwłaszcza , że muszle układają się tak że nie masz kontaktu ze otoczeniem słuchasz tylko muzy a z zewnątrz nic nie dochodzi
 rewela zwłaszcza , że muszle układają się tak że nie masz kontaktu ze otoczeniem słuchasz tylko muzy a z zewnątrz nic nie dochodzi  polecam !!
 polecam !!

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości