Temperatura w spoczynku wynosi 26'C. Nie wiem jak w stresie bo jeszcze nie sprawdzałem.

Dodano Dzisiaj, 14:31:
No, odpowie ktoś

Aragorn160 napisał(a):1. Do karty dołączono jakieś kabelki. Na karcie jest również miejsce gdzie te kable można podłączyć. Jest to konieczne? W karcie którą mam (radek x1650) nie ma żadnych dodatkowych kabli.
Kable od GTS 450
Aragorn160 napisał(a):2. Razem z kartą była zamieszczona hm... "przejściówka"? Ale z tyłu karty jest inny rodzaj wtyczki niż miałem do tej pory, tzn. z podłączeniem karty nie będzie problemu tylko ciekawi mnie dlaczego na karcie którą teraz mam (na zamieszczonym screenie niebieskie wejście), na nowej karcie jest inne (na screenie białe wejście)? Czym to się różni?
Aragorn160 napisał(a):3. Jutro zrobię format komputera i mam pytanko. Po formacie jak już zainstaluję system a jeszcze nie będą zainstalowane sterowniki to mogę wtedy rozkręcić komputer, zamontować nową kartę i zainstalować już nowe sterowniki, czy muszę najpierw zainstalować sterowniki do starej karty graf. potem zamontować nową, odinstalować sterowniki i zainstalować nowe![]()
????
Podłączasz ją bezpośrednio do karty, żadne inne kable nie będą ci potrzebne. Potem tylko podłączasz do monitora i po formacie instalujesz sterowniki.Aragorn160 napisał(a):Kable od GTS 450
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości