Tydzień temu kupiłem nową karte graficzną "Palit GeForce 8600 GT Sonic 256MB DDR3 PCI-E BOX" i byłem zmuszony również kupić nową płytę główną "Asus K8V-XE"ponieważ starą miałem pod AGP a nie PCI. A więc 2 dni temu zainstalowałem te nowe części (miałem przy tym duże problemy, bo mi błąd wyskakiwał ale dałem rade

No i niby wszystko dobrze a tu po kilku minutach wszystko się kompletnie zawiesiło nic nie dało się robić nic nie reagowało. Po chwili ekran zrobił się cały czarny i widać było tylko kursor myszki. Po następnej chwili komputer się zresetował. I znów niby wszystko dobrze a po kilku czasem kilkunastu minutach za każdym razem robi się tak samo - komputer się zawiesza. Próbowałem z innymi sterownikami instalowałem wersje troche starsza i nowsza wersje beta. Z każdą dzieje się tak samo. Jako ciekawostke która może coś pomóc moge powiedzieć że gdy mam odinstalowane sterowniki od karty graficznej to sie nic nie zawiesza chodzi dobrze tyle ze bez sterownikow jak wiadomo wszystko wolno chodzi no i w gry sie nieda grać

Jeśli chcecie coś jeszcze wiedzieć to proszę pytać jeśli tylko będę mógł to odpowiem.
Proszę o pomoc