1.winapm ma taką fukncję jak nagrywanie cd(nie trzeba się męczyć z wybieraniem utwarów w nero). Użyłem jej niedawno (po długiej przerwie) ponownie i okazuje się że działa bez zarzutów. Kiedyś się na nią pogniewałem bo tylko kopała mi krążki. Pytanie: jedyne prędkości nagrywania jakie są możliwe do ustawienia to:x1 i x2,(dla mnie to troche za wolno) czy komuś udało się to zmienić?
2. miałem kiedyś taką wtyczkę (którą przez przypadek włączyłem) i okazało się że kopiuje ona utwory do wskazanej uprzednio w ustawieniach lokalizacji. Działała ona na zasadzie dwukrotnego kliknięcia na utwór z playlisty. Nie wiedziałem jak ją wyłączyć tak aby winamp działał jak wcześniej i zrobiłem odinstaluj. Może ktoś wie jak się włącza i wyłącza wtyczki (tak żebym następnym razem nie musiał ich odinstalowywać). I jak ktoś zna namiar na wtyczkę którą opisałem to byłbym rad za udostępnienie linka. Szukałem na stronie producenta ale jak widać bez rezultatu.
3. jeśli ktoś zna jeszcze jakieś ciekawe funkcje dotyczące owego programu to proszę o ewentualne podanie namiaru.