1. Szukałem sterowników do mojej płyty głównej (tj. MSI G41M4-F) ale jakoś nie mogę znaleźć lub nie mam pewności czy to na pewno te.
2. Podobnie jest z kartą dźwiękową (tj. Realtek High Definition Audio).
3. Tak samo z kartami sieciowymi, tutaj w menedżerze urządzeń mam podane dwie więc tym bardziej nie wiem jak znaleźć sterowniki (karty sieciowe: Realtek PCIe GBE Family Controller #2 oraz USB ADSL WAN Adapter).
4. Z sterami do karty graficznej jest już lepiej bo znalazłem je lecz nie wiem które ściągnąć. Podaję link do sterowników. Mam ściągnąć ten pierwszy plik (Catalyst Software Suite) czy ten drugi (WDM Integrated Driver)?? Link do sterowników: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/radeonaiw_xp.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.13&lang=English
5. W linku podanym na samym początku tematu pisze, że należy wybrać do sformatowania dysk C i na nim zainstalować Windowsa. A co z dyskiem D? On też się sformatuje czy trzeba go osobno sformatować?
6. Da się osobno sformatować najpierw D potem C?
Na razie tyle. Mogą się też pojawić problemy z BIOSem ale to już jak będę formatował kompa to wtedy odświeżę i napiszę.