na skutek rozlicznych problemów z laptopem zdecydowałem się wreszcie na reinstalacje systemu. Mam zamiar to zrobić sam, a będzie to mój pierwszy raz. Przeczytałem wiele poradników itp ale raczej narobiło mi to mętliku w głowie. Mam 2 partycje, jedna recovery druga to po prostu C. Chce je kompletnie usunąć (dane zgram sobie na płtykę) ale pytanie co ze sterownikami, które potrzebuje? Skąd wziąść taka kompletną listę bo chciałbym je sobie ściągnąc przed formatem i też zgrać na płytkę (dna stronie producenta jest ich pare, wszystkie siągnąć? te od biosa też?). Czy oprócz sterowników są jeszcze inne rzeczy na które musze zwrócić uwagę, żeby po instalacji siódemki wszystko sprawnie mi śmigało.
Samo formatowanie i instalacja nowego systemu to dość proste kroki, ale właśnie chodzi mi o te niby rzeczy poboczne, na co zwróćić uwagę, żeby nie narobić bigosu.
pozdr
ps na laptopie nie używam wogóle myszy a jedynie touch pada, czy po instalacji nowego systemu będę mógł od razu korzystać z touch pada czy lepiej sie zaopatrzyć w mysze, żeby nie pozostac bez ruchu?