januszkatowice napisał(a):Mam pytanie posiadam 7 letni komputer zaczyna juz wariowac postanowilem go sformatowac ale za bardzo nie wiem jak sie do tego zabrac. W jaki sposob najlepiej go sformatowac bo jest kilka metod oraz w jakiej kolejnosci pozniej najlepiej instalowac programy i sterowniki??
januszkatowice napisał(a):W jaki sposob najlepiej go sformatowac bo jest kilka metod
januszkatowice napisał(a):w jakiej kolejnosci pozniej najlepiej instalowac programy i sterowniki??
januszkatowice napisał(a):a w jakijs konkretnej kolejnosci te sterowniki czy nie ma to znaczenia
januszkatowice napisał(a):ok dzieki czyli najpierw format c a potem pozostale czy w trakcie tego mozna np przeczucac pliki z d na e przed formatem d a nastepnie odwrotnie czy raczej nie??
januszkatowice napisał(a):ok dzieki mam ostatnie pytanie posiadam internet z sieci osiedlowej hyperion czy po formacie bede musial brac od nich cos albo dzwonic bo cos kojaze ze trzeba bylo ostatnio cos takiego robic ale nie pamietam co jest to siec kablowa
januszkatowice napisał(a):Wlasnie raczej stale i to nawet na kilka blokow jedno be czasem nie moge sciagac z rapida jak moj kumpel cos sciaga
januszkatowice napisał(a):po formacie gdzie mam wpisac te ip itp bo w tych wlasciwosciach nie ma takiej opcji??
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości