Otóż po nieudanej transakcji z firmą siódemka postanowiłem założyć taki temat w ramach przestrogi dla ich przyszłościowych klientów. Firma ta okazała się nie kompetenta na całej lini, a szczególnie kurierzy którzy wywarli na mnie nie miłe wrażenie. Zacznę od tego, iż przesyłka do mnie wogole nie doszła. Pan rozworzący przesyłki dzwonił do mnie co najwyżej 2 razy, lecz bezcelowo, ponieważ i tak na dostarczenie paczki nie miał czasu. Jednakże raz zaproponował mi spotkanie na mieście, ale pomyślałem sobie że to jego zadaniem jest dostarczenie mi paczki pod drzwi przecież za to mu płacą. Co więcej codziennie w przeciągu miesiąca dostawałem smsa z tej firmy, że niby kurier nie mógł się ze mną skontaktować, i proszę zadzwonić na wyznaczony numer... Wszelkie telefony spłoneły na panewce , dzwoninie do firmy kończyło się tym, iż pani sekretarka podawała mi numer tego samego kuriera i tak w kółko Macieju. Podsumuwując moge powiedzieć, iż firma ta nie posiada profesjonalizmu, 0 uprzejmości ze strony kurierów i brak wywiązywania się z zadań. Czekam na wasze opinie dotyczące także innych firm kurierskich