biernas napisał(a):Jak masz wi-fi włączone w telefonie to facebook synchronizuje się i działa cały czas w tle, więc wyświetla, że jesteś onlineSynchronizacje można wyłączyć w ustawieniach aplikacji
apg2312 napisał(a):Bo za głupotę się płaci - dosłownie. IMHO telefon służy do wykonywania rozmów i pisania sms-ów, a z wszelkich innych funkcji (szczególnie internetowych) korzysta się w sytuacji "awaryjnej". Polska to nie USA czy Europa Zachodnia, gdzie połączenie internetowe przez telefon są śmiesznie tanie lub bezpłatne. No cóż, operatorzy muszą w końcu na czymś zarabiaćA że żerują na niewiedzy użytkowników...
Najprostsze rozwiązanie - odinstaluj tą aplikację na FB i zablokuj połączenia internetowe w telefonie, a przynajmniej ustaw, że jakakolwiek aplikacja zanim połączy się z netem będzie pytać o zgodę. Ja w mojej Nokii N8 mogę tak sobie ustawić, ale mam Symbiana, a nie jakiś wynalazek typu Windows Mobile, Android czy cóś innegoAle przypuszczam, że w każdym fonie możliwe są takie ustawienia, tylko trzeba się do nich dokopać.
Powróć do Szybkie Pytania i Odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości