Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Euro truck simulator • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Replay Music • Replay Media Catcher • NoScript • K7 AntiVirus Premium • Bandizip • Monkey′s Audio • Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Trillian
a ja mam problem z kierownica mam kierownica apollo rw-2222 i ustawiam w opcje wszystko tak jak sobie zycze odpalam gre i kier nie dziala podloczona jest oczywiscie
Witam Czy przypadkiem nie ma nikt save do momentu w ktorym mozna juz robic 3 poziom? bo kurcze miaem format i cały sev poszedl a nie chcialbym zaczybna gry od nowa
Mam problem, mam kierownicę logitech, sprawną oczywiście i ale kiedy wchodzę w ustawienia kierownicy nie mogę ustawić kierowania.Nie wiem dlaczego może mi ktoś pomóc??? Przy okazjii może by ktoś jakieś mody zapodał.
Witam, mam maly problem z grafika, wszystko widze na rozowo i niebiesko, nie moge zmienic na DirectX tylko mam mozliwosc wyboru OpenGL, wiek ktos jak sobie z tym poradzic? Sprzet: Intel Core 2 Duo E4600 2,4 GHz, 2GB RAM, grafika Intela G33/G31 zintegrowana:/ Da rade cos z tym zrobic?