z góry zaznaczam ze nis postanowiłem zapytać na tym forum szukałem troche tu i tam ale nieznalazłem odpowiedzi. Mam Euro + Millenium ver mega pack 4 poziomy czyli 8cd + 1cd instalka. Po zainstalowaniu program się odpala ale po włożeniu np płyty z 1 poziomem wpisuje profil odpala sie kurs ale jest bez zawartości tz. jak chce cos poczytac czy tez porozwiązywać to myszka zamienia sie w klepsydre i program milczy. Na necie wyczytałem ze tak ludzie tez mają problemy na XP. Producent na
tej stronie wyjaśnia sprawe płyt instalacyjnych. Ściągnałem najnowszą instalke zalecaną przez producenta (sprawdzałem clonem XXL) - zabezpieczona jest SecuRom new. Nie nagrywałem jej na cd zainstalowałem z dysku - podałem klucz instalacyjny wszystko ok... dopuki nie włożyłem płyty z kursem. Wyskoczyło "włóż" płyte pomimo ze była włożona

płyty z kursem nie są zabezpieczane tylko instalka. Co powiecie na ten temat? Pomoże ktoś? Jak tylko sie z tym wszystkim uporam obiecuje ze zapodam link do wszystkich 4 poziomów