Misiujg napisał(a):wlasnie zmiana pomogla ;] i udalo mi sie uruchomic DBZ Budokai Tenkaichi 2... W menu ladny fps dochodzilo nawet do 30... ale w rozgrywce spadlo do 5 ;/ poprobuje jeszcze z innymi ustawieniami Wink

maciej95r napisał(a):oni nie mogą a maja dużo lepsze procki , zapomnij !

by patriota.
 by patriota. ), NZXT Apollo (taty córeczka
), NZXT Apollo (taty córeczka  ).
).

maciej95r napisał(a):VaDeR napisał(a):Celeron 2.02 GHz
oni nie mogą a maja dużo lepsze procki , zapomnij !

Kolosław napisał(a):Ciekawe czy na moim piecu pójdzie

ale teraz mam problem bo gdy wlanczam Dragon Ball BT2 mam pol obrazu FPS mam 20 a dzwiek jest czeszczacy. Moj komp to AMD Athlon 3600+ GeForce7950GX2 1 GB i 1 GB Ram wiec nie wiem w czym problem w tym temacie na 6 stronie byl podany link do pcsx2 z biosem i wszystkimi pluginami z instrukcja lecz nie wiem jak skonfigurowac aby gra chodzila :|... poprostu nie wiem od czego zaczac.
 ale teraz mam problem bo gdy wlanczam Dragon Ball BT2 mam pol obrazu FPS mam 20 a dzwiek jest czeszczacy. Moj komp to AMD Athlon 3600+ GeForce7950GX2 1 GB i 1 GB Ram wiec nie wiem w czym problem w tym temacie na 6 stronie byl podany link do pcsx2 z biosem i wszystkimi pluginami z instrukcja lecz nie wiem jak skonfigurowac aby gra chodzila :|... poprostu nie wiem od czego zaczac.Solon napisał(a):czeszczacy

Solon napisał(a):Wiek: 17
Solon napisał(a):am pół obrazu FPS mam 20

. Nie chce mi sie klucic ani dozerac ze ktos jest lepszy odemnie z polskiego bo nie przecze z tego akurat przedmiotu nigdy nie mialem 5
. Nie chce mi sie klucic ani dozerac ze ktos jest lepszy odemnie z polskiego bo nie przecze z tego akurat przedmiotu nigdy nie mialem 5  moze dlatego ze lepiej od ojczystego jezyka umiem angielski, i zobaczym za pare lat ze ja bede siedzial w angli i zarabial iles tam tys. funtow a ty bedziesz niestety siedzial w polsce i dalej zyl tym szarym zyciem... Pozdro dla Ciebie i dzieki za lekcje polskiego... napewno mi sie przyda do pewnego czasu. Przykro mi ze kogos urazilem moja ortografia ale rowniez mi jest przykro ze prosze o pomoc a otrzymuje co innego niz oczekuje.
 moze dlatego ze lepiej od ojczystego jezyka umiem angielski, i zobaczym za pare lat ze ja bede siedzial w angli i zarabial iles tam tys. funtow a ty bedziesz niestety siedzial w polsce i dalej zyl tym szarym zyciem... Pozdro dla Ciebie i dzieki za lekcje polskiego... napewno mi sie przyda do pewnego czasu. Przykro mi ze kogos urazilem moja ortografia ale rowniez mi jest przykro ze prosze o pomoc a otrzymuje co innego niz oczekuje.Solon napisał(a):zarabial iles tam tys. funtow a ty bedziesz niestety siedzial w polsce i dalej zyl tym szarym zyciem...

maja wypasione domy/samochody a wiesz jak zaczynały? Jako zwyczajne kelnerki z 200 funtami przez 10 lat dorobiły się niezłej kasy. Ja w ubiegłe wakacje pojechałem do Londynu aby zarobić... miałem za cel kupić sobie nowa kartę graficzna. Siedziałem tam 1,5 miecha i zgadnij ile zarobiłem
 maja wypasione domy/samochody a wiesz jak zaczynały? Jako zwyczajne kelnerki z 200 funtami przez 10 lat dorobiły się niezłej kasy. Ja w ubiegłe wakacje pojechałem do Londynu aby zarobić... miałem za cel kupić sobie nowa kartę graficzna. Siedziałem tam 1,5 miecha i zgadnij ile zarobiłem  ? 1 tys.funtów(na złotówki około 6000) oczywiście bez wyżywienia oraz bez zakwaterowania bo to miąłem zagwarantowane od siostry... ale samo wyżywienie+ wynajęcie mieszkania na mój pobyt z 200-400 funtów. Teraz najlepsze wcale tak trudno nie było fakt faktem ze trzeba było się narobić... bo bez wykształcenia i bez pełnoletności to ciężko znaleźć cokolwiek jednak mi się udało zahaczyć w rożnych miejscach. Pomyśl co się dzieje jak jesteś wykształcony(tzn. ze masz papierki iż ukończyłeś studia wyższe) świat stoi przed Tobą otworem(jedynie język obcy przyda się
? 1 tys.funtów(na złotówki około 6000) oczywiście bez wyżywienia oraz bez zakwaterowania bo to miąłem zagwarantowane od siostry... ale samo wyżywienie+ wynajęcie mieszkania na mój pobyt z 200-400 funtów. Teraz najlepsze wcale tak trudno nie było fakt faktem ze trzeba było się narobić... bo bez wykształcenia i bez pełnoletności to ciężko znaleźć cokolwiek jednak mi się udało zahaczyć w rożnych miejscach. Pomyśl co się dzieje jak jesteś wykształcony(tzn. ze masz papierki iż ukończyłeś studia wyższe) świat stoi przed Tobą otworem(jedynie język obcy przyda się  )... wystarczy się tylko tu i ówdzie zakręcić a masz za 1 rok pracy takie bonusy że w Polsce robił byś na to z 20 lat i nie wiem czy do czegokolwiek byś doszedł. Wież mi życzę Ci wszystkiego najlepszego ale po prostu Polska nie jest USA i nie da się zrobić z biedaka, milionera. Po prostu rozważ wszystkie za i przeciw i dojdziesz do tego samego wniosku... Dobra koniec z tym
)... wystarczy się tylko tu i ówdzie zakręcić a masz za 1 rok pracy takie bonusy że w Polsce robił byś na to z 20 lat i nie wiem czy do czegokolwiek byś doszedł. Wież mi życzę Ci wszystkiego najlepszego ale po prostu Polska nie jest USA i nie da się zrobić z biedaka, milionera. Po prostu rozważ wszystkie za i przeciw i dojdziesz do tego samego wniosku... Dobra koniec z tym  ... rozpisałem się za dużo a tu nie o to chodzi
... rozpisałem się za dużo a tu nie o to chodzi  . Przejdę już do rzeczy, mianowicie:
. Przejdę już do rzeczy, mianowicie:
 http://img144.imageshack.us/my.php?image=uo0016xf7.jpg http://img474.imageshack.us/my.php?image=uo0018mk9.jpg I w Polsce tez mozna niezle zyc, tylko trzeba umiec. Ja z kraju nie mam zamiaru wybywac, jak wskazuje moj nick, kocham Polske... i bede kochal dalej, co by sie w niej nie dzialo. Jeszcze raz powtarzam kasa to nie wszystko, u nas tez mozesz sie swietnie bawic... podziekuje za robote u jakiegos Angola, ktory sie po kontach z polakow nabija, mam swoja godnosc. Co ci kasa da, jak nie masz zadnej tozsamosci narodowej, bo walisz takie orty ze szok, domyslam sie, ze z wiedza o naszym kraju tez nie najlepiej u ciebie wyglada, podobnie z polska literatura (jezeli sie myle to przepraszam). Moim zdaniem zycie tylko po to zeby zarabiac, nie znajac przy tym swojego kraju to zycie zmarnowane.
  I w Polsce tez mozna niezle zyc, tylko trzeba umiec. Ja z kraju nie mam zamiaru wybywac, jak wskazuje moj nick, kocham Polske... i bede kochal dalej, co by sie w niej nie dzialo. Jeszcze raz powtarzam kasa to nie wszystko, u nas tez mozesz sie swietnie bawic... podziekuje za robote u jakiegos Angola, ktory sie po kontach z polakow nabija, mam swoja godnosc. Co ci kasa da, jak nie masz zadnej tozsamosci narodowej, bo walisz takie orty ze szok, domyslam sie, ze z wiedza o naszym kraju tez nie najlepiej u ciebie wyglada, podobnie z polska literatura (jezeli sie myle to przepraszam). Moim zdaniem zycie tylko po to zeby zarabiac, nie znajac przy tym swojego kraju to zycie zmarnowane.

, eeech a mnie chodzi tylko o to ze nie ma sensu tracic zycia na zarabinie dodatkowej kasy gdy zyje sie w dostatku.
, eeech a mnie chodzi tylko o to ze nie ma sensu tracic zycia na zarabinie dodatkowej kasy gdy zyje sie w dostatku. by patriota.
 by patriota. ), NZXT Apollo (taty córeczka
), NZXT Apollo (taty córeczka  ).
).

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości